Nieuwbouw appartement in Lebbeke – VERHUURD

Nieuwbouw appartement in Lebbeke – VERHUURD

Dit nieuwbouw appartement is gelegen op de eerste verdieping van residentie Orto en kenmerkt zich door zijn kwalitatieve afwerking en eenvoudige strakke vormen die het appartement een moderne, hedendaagse uitstraling geven.

Indeling is als volgt: inkomhal, ruime aangename leefruimte met veel lichtinval en aansluitend een volledig geïnstalleerde open keuken met Miele toestellen, slaapkamer, badkamer met douche, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, gastentoilet. Verder is de carport inbegrepen in de huurprijs.

Extra troeven: laag energieverbruik, lift aanwezig, rustige ligging (éénrichtingsstraat) en toch in het centrum van Lebbeke op wandelafstand van winkels, banken en openbaar vervoer en dichtbij invalswegen (Brusselsesteenweg, Dendermondsesteenweg).

Beschikbaar vanaf 1 september 2018.

Wordt dit appartement uw nieuwe thuis? Voor meer info, contacteer ons op 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be.

Nuttige informatie:

Adres:                                     Kapellekensbaan 1B, 9280 Lebbeke
EPC:                                         E-peil 50
Huurprijs:                             570 euro/maand + 25 euro gemeenschappelijke kosten

 

Recommended Posts