Vernieuwd appartement in Herdersem- VERHUURD

Vernieuwd appartement in Herdersem- VERHUURD

Vernieuwd 1-slaapkamerappartement op de gelijkvloerse verdieping in Herdersem. Bij het binnenkomen hebben we een aangename leefruimte met open keuken. De keuken bestaat uit een vitrokeramische kookplaat, spoelbak, inbouwoven en inbouwdampkap, alsook voldoende kasten en bergruimte. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en een wastafel met spiegelkast. Achteraan vinden we een knusse slaapruimte en berging. Huurprijs: 495 euro/maand. Autostaanplaats is inbegrepen. Geen gemeenschappelijke kosten! Bel ons gerust voor een bezoek: 0498/ 91 12 34 of mail: info@immo-desk.be

Nuttige informatie:

Adres:                                     Grote Baan 191A, 9310 Herdersem
EPC:                                         509 kWh/m² jaar
Huurprijs:                             495 euro/maand

Recommended Posts