Penthouse met ruim terras en dubbele garage in Denderleeuw – VERKOCHT

Penthouse met ruim terras en dubbele garage in Denderleeuw – VERKOCHT

Penthouse met ruim terras en dubbele garage op een rustige en toch centrale locatie. Ideaal gelegen voor wie houdt van rust en eveneens op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Ook met de wagen bent u zo op de snelweg.

Het appartement bevindt zich op de 3de en tevens bovenste verdieping van een kleinschalig gebouw. De moderne lift brengt u rechtstreeks in het appartement dat de volledige derde verdieping beslaat. Een privé sleutel zorgt ervoor dat alleen u kan stoppen op het verdiep.

De indeling is als volgt: ruime leefruimte met gezellige gashaard en aansluitend een moderne uitgeruste open keuken, bijkeuken en berging.

Wat onmiddellijk opvalt is de aangename lichtinval en de grote schuiframen die toegang bieden tot het ruime zuidgeoriënteerde terras, met subliem groenzicht. Uitermate geschikt om tot rust te komen. Verder beschikt dit appartement nog over een vestiaire met ingewerkte schoenenkast, badkamer met zowel douche als ligbad , een apart gastentoilet en 2 slaapkamers. De dubbele garage met elektrische sectionale poort is inbegrepen in de verkoopprijs.

Extra troeven: airco, gunstig EPC (106 kWh/m²),  elektrische keuring conform, waterverzachter, led verlichting, alle dakramen voorzien van verduisteringsgordijnen, praktische ingebouwde kastenwanden in de meeste ruimtes, rechtstreekse toegang via de lift zorgt voor minder verloren ruimtes, instapklaar!

Voor meer info contacteer ons op 0498/91 12 34 of op info@immo-desk.be!

Nuttige informatie:

Adres:                                                                        Parochiestraat 69 Bus 3.1 I 9470 Denderleeuw
Bouwjaar:                                                                2003
EPC:                                                                           106 kWh/m2
Bewoonbare oppervlakte:                            130 m²

 

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied en achterliggend parkgebied
Verkavelingsvergunning: ja
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Recommended Posts