Unieke ruime burgerwoning in Aalst- VERKOCHT

Unieke ruime burgerwoning in Aalst- VERKOCHT

Exclusieve burgerwoning met tuin in centrum Aalst.

Deze prachtige volledig gerenoveerde burgerwoning met zonnige stadstuin is gelegen op een zeer gegeerde locatie in het centrum van Aalst, op ongeveer 800 meter van de Grote Markt en op wandelafstand van restaurants en winkels, maar toch in een rustige en residentiële omgeving.
Deze woning met 3 verdiepingen werd volledig in strakke lijnen gerenoveerd met respect voor het historisch karakter van de woning. Wanneer je binnenstapt, zie je het meteen, hier is steeds voor het beste gekozen. De indeling is royaal met inkom- en traphal, gastentoilet, ruime woonkamer met parketvloer en op maat gemaakte wandkasten, hyperuitgeruste leefkeuken (toestellen Gaggenau) met toegang tot terras en tuin waar je zorgeloos kan genieten in het groen, weg van de drukte.
Op de eerste verdieping hebben we een bureauruimte met grote glaspartijen,  twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. Op de tweede verdieping is er toegang tot een dakterras,  2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet.
Extra bonus: je wagen staat veilig in je eigen garage. Handig als je straks snel de baan op wil.

Vrij beroep mogelijk. Een uitzonderlijk en schaars aanbod in Aalst. Wie wil wonen zoals hij leeft, hoeft over deze unieke woning niet lang te twijfelen. Contacteer ons voor meer info of een bezoek: Tel. 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be

Nuttige informatie:

Adres:                                                                        Varenlaan 10, 9300 Aalst

Bewoonbare oppervlakte:                            337 m²

EPC:                                                                            226 kWh/m² jaar

Aantal slaapkamers:                                          4

Vrij op:                                                                       Bij akte

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: neen
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

 

Recommended Posts

Leave a Reply