Recent instapklaar duplex-appartement in Denderleeuw! VERKOCHT

Recent instapklaar duplex-appartement in Denderleeuw! VERKOCHT

Dit modern, instapklaar duplex-appartement met subliem groenzicht bevindt zich op de tweede en derde verdieping van de rustige Residentie “Huissegemstraat 22”. Ideaal gelegen voor wie houdt van rust en natuur en eveneens op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +-175 m² en is in perfecte staat. Het omvat een ruime leefruimte met veel lichtinval en zuidgericht terras die overgaat in de volledig ingerichte open keuken (inductie-kookplaat, vaatwasser, stoomoven, ingebouwd koffieapparaat, …). Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De eerste badkamer, volledig in marmer bekleed,  is uitgerust met een inloopdouche en lavabomeubel. Verder is er nog een ruime slaapkamer en een apart gastentoilet. Via een vaste trap met sfeervolle ledverlichting bereikt men de verdieping met een ruime tweede slaapkamer en een derde kamer die momenteel ingericht is als dressing. Verder is er nog een tweede badkamer/welnessruimte (met bubbelbad).  De ruime garage en kelderberging zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

Extra troeven: zeer gunstig EPC, elektrische keuring conform, te koop van eerste eigenaar, centrale ligging,  recent gebouwd, volledig afgewerkt in hoogwaardige materialen (parket, natuursteen, …),  praktische ingebouwde kastenwanden in de meeste ruimtes.

Wordt dit appartement uw nieuwe thuis? Contacteer ons voor meer info of een bezoek: Tel. 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       Huissegemstraat 22 bus 021; 9470 Denderleeuw
EPC:                                                                           89 kWh/m²

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: ja
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Recommended Posts