Unieke handelswoning in dorpskern Wieze – 580.000€

Unieke handelswoning in dorpskern Wieze – 580.000€

Uniek handelspand met verbruikszaal, feestzaal, loods en ruime woning op een terrein van 19 are.

Deze exclusieve eigendom is uniek gelegen in de dorpskern van Wieze aan de rand van de groene Dendervallei tussen Aalst en Dendermonde. Dankzij het pittoreske dorpsplein en de gotische Sint-Salvatorkerk werd het hele dorpsplein cultureel erfgoed van Wieze. Zowel het handelspand als de woning stralen met hun authentieke elementen puur karakter uit.

Het pand is momenteel ingericht als koffiehuis met verbruikszaal en achterliggend feestzaal en ruime loods. Er is eveneens een aparte ingang naar de ruime volwaardige woning met 4 slaapkamers en tuin.

De zaal gelegen achter de verbruikszaal werd tot voor kort gebruikt als feestzaal maar leent zich ook zeker tot kantoorruimte/atelier/ polyvalente ruimte. De aparte loods (205m²) met hoge sectionale poort biedt nog meer ruimte voor opslag.

Het gelijkvloers van de gerenoveerde woning is als volgt ingedeeld: ruime leefruimte met daarnaast een volledig ingerichte keuken die toegang verleent tot de kelderruimte, badkamer met ligbad en douche, technische ruimte en apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er nog 4 ruime kamers.

Extra troeven: vlakbij openbaar vervoer en Oktoberhallen, terrein van 19 are, vele mogelijkheden: geschikt wanneer u op zoek bent naar een woning voor vrij beroep of handel, of naar een woning met veel bureau-/stockageruimte, ook geschikt als ruime gezinswoning en kangoeroewoning.

Kortom, deze handelswoning beschikt over alle troeven! U kunt er de combinatie vinden tussen succesvol ondernemen en rust en gezelligheid.

Voor meer inlichtingen of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be

Nuttige informatie:

Adres:                                                                        Wiezeplein 4, 9280 Wieze

Oppervlakte terrein:                                        19 are

EPC:                                                                           365 kWh/m² jaar

Vrij op:                                                                       Bij akte

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: neen
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Opgenomen in de inventaris van onroerend erfgoed

 

Recommended Posts