Moderne HOB in Sint-Gillis-bij-Dendermonde – 457.500€

Moderne HOB in Sint-Gillis-bij-Dendermonde – 457.500€

Maak kennis met deze moderne, nieuw te bouwen halfopen bebouwing,  centraal gelegen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, op een terrein van 405 m².

Het gelijkvloers omvat een inkomhal en grote leefruimte met open keuken. Verder is er een ruime berging, inpandige garage met sectionale poort en gastentoilet. De verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer en een tweede apart toilet. Er is ook nog een ruime zolder (45,5m²) voorzien. De zuidgerichte tuin maakt dit geheel compleet.

Extra troeven: rustige, residentiële omgeving en toch in de buurt van winkels, scholen en openbaar vervoer; energiezuinige woning: E-peil <40 en  S-peil 31; modern zwart aluminium buitenschrijnwerk; aanpassingen aan de indeling zijn nog mogelijk afhankelijk van de behoeften (buitenconstructie kan niet meer gewijzigd worden); verkoop op plan onder de Wet Breyne (volledige bankgarantie).

Wordt deze woning uw nieuwe thuis? Graag bespreken wij met u de plannen en mogelijkheden. Prijs excl. registratierechten op de grond en BTW op de constructiewaarde.

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       Kruisstraat 33, 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde
E-peil                                                                         E-peil 30
Oppervlakte terrein:                                       405 m²

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied met landelijk karakter
Verkavelingsvergunning: ja
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Recommended Posts