Driegevel nieuwbouwwoning in rustige, kindvriendelijke omgeving in Grembergen! VERKOCHT

Driegevel nieuwbouwwoning in rustige, kindvriendelijke omgeving in Grembergen! VERKOCHT

Te koop:  energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat op een perceel van 352m². Deze driegevelwoning bevindt zich op 10 minuten van het centrum van Dendermonde en de E17.

De indeling is als volgt: op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal met gastentoilet, een zeer ruime leefruimte die van veel lichtinval geniet en rechtstreeks toegang verleent tot de tuin. Aansluitend vinden we de nog in te richten keuken met ruime berging. Op de verdieping geeft de nachthall uit op 3 ruime slaapkamers, de badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. Bevloering is aanwezig in de badkamer en nog naar smaak te kiezen in de andere ruimtes op de 1ste verdieping. Een volwaardige trap brengt ons naar de dakverdieping, die reeds volledig gepleisterd is en voorzien van een Veluxraam en centrale verwarming.

Naast de reeds opgesomde troeven zorgen de hoogwaardige afwerking, de residentiële, rustige ligging met vele mooie wandel-en fietsmogelijkheden (natuurpark aan de oever van de Schelde), de optimale ruimtelijke indeling en de toepassing van de nieuwste bouwtechnieken ervoor dat deze woning zeker uw bezoek waard is!

De vermelde prijs is excl. registratierechten op de grond en BTW op de constructiewaarde. Voor meer info contacteer ons op 0498/91 12 34 of op info@immo-desk.be!

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       Keefstraat 37, 9200 Grembergen
E-peil                                                                         E-peil 72
Oppervlakte terrein:                                       352 m²

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: ja
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Recommended Posts