Energiezuinige woning in rustige omgeving te Denderleeuw – vanaf 338.600€ – LOT 3

Energiezuinige woning in rustige omgeving te Denderleeuw – vanaf 338.600€ – LOT 3

Heeft u altijd al energiezuinig en rustig willen wonen? Maak dan zeker kennis met deze residentieel gelegen halfopen bebouwing (nieuw te bouwen) in een rustige, groene omgeving (doodlopende straat) te Denderleeuw en dichtbij belangrijke invalswegen (E40, N45). Deze 3-gevel woning houdt rekening met tal van factoren. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf het ontwerp en de afwerking die het best bij u passen en staat er een sterk accent op comfort, lichtinval, milieuvriendelijkheid en kwalitatieve materialen.

Het gelijkvloers van de voorbeeldwoning omvat een inkomhal en grote leefruimte met open keuken waar je op elk moment van de dag van een heldere lichtinval kan genieten. Verder is er een gastentoilet, berging en inpandige garage. Met drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging op de verdieping en nog een zolderverdieping sluit het ontwerp perfect aan bij de noden van ieders wensen.

Wordt deze woning uw nieuwe thuis? Graag bespreken wij met u de plannen en mogelijkheden.  Contacteer ons gerust voor meer inlichtingen of een bezoek: 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be. Prijs excl. registratierechten op de grond en BTW op de constructiewaarde.

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       Orchideeënlaan, links naast huisnummer 1-  Lot 3

Oppervlakte terrein:                                        301 m²

E-peil:                                                                         E-peil 30; BEN-woning mogelijk

Aantal slaapkamers:                                          3

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: neen
Voorkooprecht: neen
Dagvaarding uitgebracht: neen

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: ja
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

 

Recommended Posts