Luxueuze villa in Denderbelle met hoge afwerkingsgraad en voorzien van alle comfort! OPTIE

Luxueuze villa in Denderbelle met hoge afwerkingsgraad en voorzien van alle comfort! OPTIE

Deze prachtige villa met zeer hoge afwerkingsgraad is gelegen op een perceel van 569 m² en beschikt over 4 ruime slaapkamers, een prachtige leefruimte en luxe-keuken en is voorzien van alle comfort. De riante woonoppervlakte, zonnepanelen en zuid-gerichte tuin met ingebouwde jacuzzi zijn nog maar enkele van de vele troeven.

De indeling is als volgt: via de ruime inkomhal hebben we toegang tot de lichtrijke leefruimte met zit-en eetgedeelte. Door de grote glaspartijen genieten we hier van een natuurlijke lichtinval. De leefruimte, met sfeervolle gashaard,  geeft uit op de veranda vanwaar er uitzicht is op de zuidgerichte tuin met ingebouwde jacuzzi, vijver en rustgevende waterpartijen.  Aansluitend aan de leefruimte vinden we de volledig ingerichte keuken die uitgerust is met alle moderne apparatuur. Verder is er op het gelijkvloers nog een ruime wasplaats/berging met doucheruimte, een garage met sectionale poort en gastentoilet. Het poolhouse kan ook gebruikt worden als tweede garage. De marmeren trap leidt ons naar de verdieping met ruime nachthall en 4 ruime slaapkamers met mooie ingebouwde kasten.  Verder is er nog een zeer smaakvol afgewerkte badkamer met dubbele lavabo en bubbelbad. De woning beschikt ook nog over een geïsoleerde zolder en een kruipkelder. Deze instapklare villa is perfect onderhouden en straalt klasse en comfort uit.

Extra troeven: volledig domotica-systeem, elektrische rolluiken, warmtepomp (koeling en warming), zonnepanelen, parking buiten voor drie wagens, camerabewaking, alarmsysteem, ook geschikt voor vrije beroepen, huurkoop mogelijk.

Wordt deze woning uw nieuwe thuis?   Contacteer ons voor meer info of een bezoek: Tel. 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be.

Nuttige informatie:

Adres:                                                                        Kapellenstraat 80 A, 9280 Denderbelle
EPC:                                                                            177 kWh/m²
Bewoonbare oppervlakte:                            241 m²

 

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: ja
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Recommended Posts