INFO- voorzorgsmaatregelen coronavirus

INFO- voorzorgsmaatregelen coronavirus

13/03/2020

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, willen wij u laten weten dat Immo-Desk de nodige voorzorgsmaatregelen treft en vragen wij aan iedereen om de algemene richtlijnen op te volgen: geen handen schudden, afstand houden, handen regelmatig ontsmetten, hoesten aan de binnenkant van je elleboog, thuisblijven wanneer u ziek bent.

Wij staan nog steeds tot uw dienst voor bezoeken, opvolgen van dossiers, waardebepalingen en advies. Ook nieuwe afspraken kunnen gemaakt worden.

Onze beroepsorganisatie (BIV) stelde de vraag aan de FOD Economie of vastgoedkantoren ook beschouwd worden als ‘winkels’ en bijgevolg in het weekend gesloten moeten zijn. Van zodra er uitsluitsel is, verneemt u dit. Heeft u nog vragen, laat het ons dan weten. Wij houden u verder op de hoogte via onze website en sociale media.

Contacteer ons gerust op 0498/91 1234 of info@immo-desk.be. Adres kantoor: Wiezeplein 13, 9280 Wieze

 

 

Recommended Posts