UPDATE CORONAVIRUS – WERKING KANTOOR

UPDATE CORONAVIRUS – WERKING KANTOOR

21/03/2020

De gezondheid van u en uw familie heeft nu onze prioriteit. Wij nemen de maatregelen die werden opgelegd door de overheid dan ook ter harte. Sinds woensdag 18 maart 2020 om 12u is het fysiek bezoeken van ons kantoor daarom niet meer mogelijk.  Ook fysieke plaatsbezoeken mogen niet meer doorgaan.

Toch kunnen wij een maximale dienstverlening garanderen aangezien wij beschikken over de nieuwste digitale tools. Achter de schermen blijven wij dus wél aan het werk, dit telefonisch, via videogesprek of per mail. Een groot deel van onze panden kan ook virtueel bezocht worden via onze 360°-tours, waardoor je vanop afstand al een eerste goed beeld van de woning krijgt. Vraag verder gerust jouw individuele videovergadering aan om details van onze panden of nieuwbouwprojecten te overlopen.

Ook wie een vrijblijvende professionele waardebepaling wenst, kan nog steeds bij ons terecht. Dit gebeurt dan via een grondig gesprek, het verzamelen van de nodige info en het gebruik van digitale kanalen. Jouw waardebepaling kan je hier aanvragen.

Contacteer ons gerust op 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be en wij bespreken met jou de beste aanpak.

Wees voorzichtig en zorg goed voor elkaar.

Liesbeth en Geoffrey

 

 

Recommended Posts