Klassevolle woning met 5 slaapkamers in Aalst- 485.000€

Klassevolle woning met 5 slaapkamers in Aalst- 485.000€

Ontdek deze klassevolle woning via onze virtuele rondleiding. Klik hier en neem een kijkje binnenin. Wandel van de ene ruimte in de andere en ontdek wat deze woning te bieden heeft.

Deze woning met art-deco-inslag is gelegen op een zeer gegeerde locatie in het centrum van Aalst, op ongeveer 800 meter van de Grote Markt en op wandelafstand van restaurants en winkels, maar toch in een rustige en residentiële omgeving.

Deze eigendom leent zich ook perfect voor de uitoefening van een vrij beroep (afzonderlijke ingangsdeur mogelijk, consultatieruimtes, bureel, wachtzaal, …) of kangoeroewoning.

Wanneer je binnenstapt in de royale inkomhal merk je meteen de sfeervolle glas-in-lood ramen die terugkomen doorheen de woning en zorgen voor een unieke authentieke sfeer.

Op het gelijkvloers vinden we een ruime dubbele leefruimte (14 m lengte) met een aangename lichtinval door de vele glaspartijen in de typisch architecturale boogvorm van de woning. Verder is er de keuken, gastentoilet en toegang tot de veranda en zonnige ommuurde stadstuin. De woning is volledig onderkelderd (met wijnkelder, berging,  wasruimte, …) en voorzien van een ruime garage met automatische sectionale poort en oprit.

De marmeren trap met koperen trapleuning leidt ons naar de eerste verdieping die bestaat uit drie ruime slaapkamers  (28 m², 21 m² en 20 m²) en een badkamer.

Op de tweede verdieping zijn er via de ruime nachthal nog twee ruime slaapkamers voorzien. Deze kamers hebben een oppervlakte van 28 m² en 20 m².

Extra troeven: alle ramen van de woning werden vernieuwd (hoogrendementstbeglazing), er werd eveneens een nieuw dak geplaatst en een nieuwe gasverwarmingsketel geïnstalleerd. Er is een extra tweede toegang tot de woning via de Peter Benoitstraat.

Een uitzonderlijke en unieke woning in Aalst! Contacteer ons voor meer info of een bezoek: Tel. 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be .

 

Nuttige informatie:

Adres:                                                                        Varenlaan 12,  9300 Aalst

Bewoonbare oppervlakte:                            250 m²

EPC:                                                                           409 kWh/m²

 

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: neen
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Recommended Posts