Spanje: Pulpi – (Costa de Almeria) – hoekwoning met 2 slaapkamers– 265.000€

Spanje: Pulpi – (Costa de Almeria) – hoekwoning met 2 slaapkamers– 265.000€

Ruime in mediterrane stijl gebouwde hoekwoning met 2 slaapkamers.
Las Villas de Mar de Pulpí is de perfecte plek om van de Middellandse Zee te genieten.

De begane grond bevat een ruim en open terras, tuin, parkeerplaats en een optioneel te bouwen privé zwembad. De slaapkamers van de eerste verdieping hebben elk hun eigen badkamer. U kan genieten van een adembenemend uitzicht zowel op zee als op de bergen. Deze designer woning combineert functionaliteit met een moderne architectuur met de warmte van het traditionele mediterrane ontwerp.

Tegenover het landgoed zijn de stranden van La Entrevista en Los Nardos, en vlakbij zijn er de stranden van San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, La Carolina en de baaien van Tía Antonia, Cala Cuartel en Cala Cerrada.

Er zijn twee 18-holes golfbanen in de directe omgeving. Aguilón Golf ligt op minder dan 3 km van het landgoed, en Desert Spring Golf ligt in de typische woestijn-achtig landschap van Almería.

Ook vlakbij is het winkelcentrum Centro Comercial Mar de Pulpí, dat een supermarkt, een sportcentrum en diverse restaurants heeft. Daarnaast, op ongeveer 500 meter afstand ligt het dorpje San Juan de los Terreros, met allerlei voorzieningen en diensten.

Contacteer ons gerust voor meer informatie: info@immo-desk.be of 0498/91 1234

Nuttige informatie:

Oppervlakte:                                                        115 m²

Aantal slaapkamers:                                         2

Aantal badkamers;                                            2

 

 

Recommended Posts