Recent appartement met uniek zicht over Brussel!  298.000€

Recent appartement met uniek zicht over Brussel! 298.000€

Modern appartement met uniek zicht over de skyline van Brussel!

Ontdek dit appartement via onze virtuele rondleiding. Klik hier en neem een kijkje binnenin. Wandel van de ene ruimte in de andere en ontdek wat dit appartement te bieden heeft.

Residentie ‘De Drie Leeuwen’, werd getekend door toparchitecten Robbrecht & Daem. Er werd zeer veel aandacht besteed aan het ruimtegevoel, een natuurlijke lichtinval en het gebruik van hoogstaande materialen. Het appartement bevindt zich op de achtste verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een ruime leefruimte met aangename lichtinval en toegang tot het terras. Het exclusief vergezicht op Brussel vanuit zowel de slaapkamers als leefruimte zorgt voor een meerwaarde op korte en lange termijn. Verder is er nog een open ingerichte keuken, een badkamer met ligbad, een aparte doucheruimte en gastentoilet. Kelderberging is inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid tot aankoop van een  staanplaats.

Het appartement ligt op slechts 100 meter van het domein “Drie Fonteinen”. In dit domeinpark kan je genieten van een heerlijk dagje uit in het groen.  Verder is deze zeer gegeerde locatie in Vilvoorde ook ideaal wanneer u internationaal professioneel actief bent: op 15 min. van Brussel-centrum en op 8 min. van de luchthaven van Zaventem, nabij de NAVO en verschillende multinationals.

Wordt dit appartement uw nieuwe thuis? Contacteer ons voor meer info of een bezoek: Tel. 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be.

 

Nuttige informatie:

Adres:                                                                        Twee Leeuwenweg 22; 1800 Vilvoorde

E-peil:                                                                         E-peil 94

 

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: ja
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Recommended Posts