Halfopen bebouwing met 2 ruime slaapkamers en tuin in Sint-Gillis -280.000€

Halfopen bebouwing met 2 ruime slaapkamers en tuin in Sint-Gillis -280.000€

Te koop in Sint-Gillis-bij-Dendermonde: halfopen bebouwing met 2 ruime slaapkamers (22m² en 17m²) en tuin op een perceel van 314m².

Deze woning wordt volledig vernieuwd afgeleverd, conform alle normen en in kwaliteitsvolle materialen: hoogrendementsketel,  nieuwe en conforme elektriciteit, nieuwe centrale verwarming , nieuw dak, nieuwe ramen, parket in de slaapkamers,  nieuwe lichtgrijze keramische tegel (60*60) in de andere ruimtes, volledig uitgeruste nieuwe keuken, nieuwe badkamer.

De indeling is als volgt: op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met gastentoilet,  lichtrijke leefruimte met eet-en zithoek en een hyperuitgeruste nieuwe keuken (toestellen Siemens) met zicht op de aangename zuidwest gerichte tuin. De grote raampartijen in de keuken garanderen een natuurlijke lichtinval. De tuinafsluiting is reeds voorzien en het terras wordt nog aangelegd.

Op de 1ste verdieping vinden we een eerste slaapkamer (17m²) en nieuwe volledig ingerichte badkamer met zowel inloopdouche als ligbad. Verder is er nog een apart toilet voorzien. Op de tweede verdieping is er nog een zeer ruime tweede slaapkamer (22m²).

Het werken met professionele aannemers volgens een strakke planning, met constante kwaliteitscontrole en  jarenlange ervaring zorgt ervoor dat alles correct en volgens de kunst wordt afgeleverd. Eigen inbreng in materiaalkeuze (vloer, parket, kleur keuken,…)  is nog mogelijk.

Deze woning is uitstekend gelegen in het centrum van Sint-Gillis,  op wandel- en fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, sportinfrastructuur en scholen.

Wordt deze woning uw nieuwe thuis? Contacteer ons gerust voor meer info of een bezoek: Tel. 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be .

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       Korte Dijkstraat 100, 9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde

EPC                                                                            220 kWh/m² jaar

Aantal slaapkamers:                                        2

Bewoonbare oppervlakte:                            +- 120 m²

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: neen
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

 

Recommended Posts