Instapklare woning met drie slaapkamers in Zele – 260.000€

Instapklare woning met drie slaapkamers in Zele – 260.000€

Vlakbij de markt van Zele, op wandelafstand van winkels, horeca,  scholen, cultuurcentra en openbaar vervoer bevindt zich deze ruime, volledig vernieuwde woning met drie slaapkamers en aangenaam terras, gelegen in de Kloosterstraat in Zele.

Deze woning werd volledig vernieuwd, conform alle normen en in kwaliteitsvolle materialen: hoogrendementsketel,  nieuwe en conforme elektriciteit, nieuwe centrale verwarming, nieuw dak, nieuwe ramen, gunstige EPC score, parket in de slaapkamers,  nieuwe lichtgrijze keramische tegel (60*60) in de andere ruimtes, volledig nieuwe geïnstalleerde keuken en binnenkort met volledig nieuwe badkamer.

De indeling is als volgt: op het gelijkvloers is er de inkomhal met gastentoilet, ruime (fietsen)berging, eetkamer,  leefruimte en  hyperuitgeruste nieuwe keuken. De grote raampartijen in de keuken garanderen een natuurlijke lichtinval en bieden uitzicht op het reeds aangelegde terras.

Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers en nieuwe volledig ingerichte badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Het werken met professionele aannemers volgens een strakke planning, met constante kwaliteitscontrole en  jarenlange ervaring zorgt ervoor dat alles correct wordt afgeleverd. Eigen inbreng in materiaalkeuze is nog mogelijk.

Een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime, volledig vernieuwde en instapklare woning vlakbij allerhande faciliteiten.

Wordt deze woning uw nieuwe thuis? Contacteer ons gerust voor meer info of een bezoek: Tel. 0498/91 12 34 of info@immo-desk.be.

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       Kloosterstraat 33,9240 Zele

Aantal slaapkamers:                                        3

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: neen
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

 

Recommended Posts