Authentiek, ruim herenhuis met subliem frontaal zicht op de Schelde – 680.000€

Authentiek, ruim herenhuis met subliem frontaal zicht op de Schelde – 680.000€

Wie op zoek is naar een tijdloos, klassiek herenhuis in een uitzonderlijke omgeving is hier helemaal aan het juiste adres.

Via de riante inkomhal met marmeren vloer en royale plafondhoogte komt men in de stijlvolle leefruimte waar authentieke elementen zoals de marmeren schouwmantel, de decoratieve sierlijsten en het indrukwekkende glas-in-lood van de dubbele deur naar de eetkamer meteen in het oog springen.  De hoge plafonds zorgen hier en ook verder in de woning voor een bijzonder ruimtelijk gevoel.

Bij het binnenkomen in de keuken gaat alle aandacht meteen naar de tuin met subliem zicht op de Schelde. Het uitzicht op dit waardevol natuurgebied, het aanschouwen van de getijdenwerking van het water en de natuur geven je altijd rust in je eigen tuin.

Verder is er op het gelijkvloers nog een ruime berging. De elegante trap brengt je naar de tussenverdieping waar de badkamer met aansluitend een wasruimte op je wacht. Hier vinden we ook de eerste slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn er nog 3 ruime slaapkamers.

De zolderverdieping (ca 110m²)  is bereikbaar via een vaste trap en leent zich uitstekend tot het creëren van extra slaapkamers.  Tot slot is er de (droge) kelder: met 136m² extra ruimte en wijnkelder, een man cave of hobbyruimte om u tegen te zeggen.

Extra troeven: veelvuldig gebruik van hoogwaardige materialen: parket, marmer, natuursteen…; zeer ruime woning met een bewoonbare oppervlakte van +- 313m²; voldoende ruimte om eventueel een deel van de woning om te vormen voor professionele doeleinden; instapklaar; hedendaags comfort; unieke ligging; mogelijkheid tot het plaatsen van een aanlegsteiger aan de Schelde.

Charme in overvloed in deze uniek gelegen, authentieke herenwoning.

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       Sint-Ursmarusstraat 115, 9200 Baasrode
EPC:                                                                           in aanvraag
Aantal slaapkamers:                                        4
Oppervlakte terrein:                                       ca 406m²
Bewoonbare oppervlakte:                           ca 313m²
Gevelbreedte:                                                     8m
Verwarming:                                                        stookolie

 

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: ja (De Vlaamse Waterweg nv)
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Verkavelingsvergunning: neen
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

Opgenomen in de Inventaris Onroerend Erfgoed: Burgerhuis:  https://inventaris.onroerenderfgoed.be/erfgoedobjecten/48493

 

Recommended Posts