Unieke villa op een perceel van 42 are – 750.000€

Unieke villa op een perceel van 42 are – 750.000€

Deze unieke, tijdloze villa is gelegen op een perceel van 42 are en kenmerkt zich door haar uitzonderlijke klasse,  subtiele grandeur en uitgepuurde architectuur en dit alles in symbiose met de omliggende natuur.

De statige inkomhal leidt ons naar de leefruimte en eetplaats die volledig georiënteerd zijn op de prachtig volgroeide, aangelegde tuin en genieten van een royale lichtinval. Aansluitend is er een aparte keuken. Via zowel de leefruimte als eetplaats is er toegang tot de veranda met sfeervolle open haard. Verder is er op het gelijkvloers nog een gastentoilet en inpandige dubbele garage met aansluitend een tweede keuken.

Op de tussenverdieping bevindt zich een eerste slaapkamer met dressing en ensuite badkamer met ligbad (ook afzonderlijk toegankelijk). Er is eveneens een apart toilet en douchekamer. De natuurstenen trap leidt ons verder naar de eerste verdieping die nog 5 slaapkamers en kinderkamer/bureau telt. Op de zolderverdieping bevindt zich nog een grote multifunctionele ruimte.  De woning is volledig onderkelderd met als meest opmerkelijke ruimte de vergader-/loungezaal waar de majestueuze open haard een echte eye catcher is. Verder is er een aparte ruimte voor de verwarmingsketel (Viessman), een voorraadkelder, wijnkelder en apart toilet. Buiten garandeert de prachtig aangelegde tuin volledige privacy en rust op het domein.

Een eigendom met veel mogelijkheden, onder andere geschikt voor vrije beroepen en kan mits enkele aanpassingen omgevormd worden tot kangoeroewoning.

Meer informatie of een bezoek plannen aan deze unieke woning? Wij helpen u graag verder.

Nuttige informatie:

Adres:                                                                       9280 Wieze (adres op aanvraag)
EPC:                                                                           531 kWh/m² jaar
Aantal slaapkamers:                                        6

Stedenbouwkundige Informatie:

Bouwvergunning verkregen: ja
Voorkooprecht: neen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Stedenbouwkundige bestemming: deels woongebied, deels agrarisch gebied
Verkavelingsvergunning: neen
Effectief /Mogelijk overstromingsgevoelig: neen

Afgebakend overstromingsgebied: neen
Afgebakende oeverzone: neen
Risicozone voor overstromingen: neen

 

Recommended Posts